Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

TESETTÜR GİYİMDE ANI YAKALAMAK

04-08-2021 13:04
TESETTÜR GİYİMDE ANI YAKALAMAK

Tesettür giyimde bizlere sunulan sonsuz seçenek ilham verici olduğu kadar kafa karıştırıcı da olabilir.

Peki moda olarak lanse edilen her ürünü almalı, gardrobunuzda bulundurmalı mısınız? Elbette piyasadaki tesettür giyim ürünlerinin takip hızına yetişmek mümkün değildir. Ancak kendimizi, zevklerimizi, vücut yapımızı, özelliklerimizi iyi tanırsak bu kafa karıştırıcı sarmalın içinde en doğru seçimleri yapmış en doğru tesettür tunik, tesettür ikili takım, yerine göre tesettür yelekler ya da kap çeşitlerini giyeceklerimiz arasına koymuş oluruz.

Hangi tip pantolonun üzerine hangi tesettür tuniği tercih etmeliyim ya da ikili tesettür takımlar daha mı kolay kullanılıyor? Tesettür kap kullanmalı mıyım yoksa bol etek ya da tesettür bürümcük elbiseler yeterli rahatlığı sağlar mı diye düşünüyorsanız yapmanız gereken birkaç şey var.

Öncelikle bu tarz ürünleri nerede giyeceğinizi ve giyeceğiniz yerdeki hava durumunu dikkate almanızı tavsiye ederiz. Giymek istediğiniz ikili tesettür takım ise renk ve desenlere uygun bir başörtüsü ile aradığınız şıklığı yakalayabileceğiniz gibi, bazı tesettür giyime uygun olmayan kesim ve boydaki kıyafetlerinizi de tamamlayıcı olarak kullanılan tesettür yelekler veya tesettür kap çeşitleri ile tamamlayabilir mükemmel uyumu oluşturabilirsiniz.

Tesettür yazlık tunikler genel anlamda çok daha cıvıl cıvıl renkler ve desenler kullanılarak tasarlandığından genellikle alt giyim ve başörtüsünde daha sade renkler tercih edilebilir.

Tek başına uzun tesettür tunikler kombin yaptığınız parçalar da göz önünde bulundurularak şahane bir elbise havası yaratabilir.

Sadece günlük yaşamda değil çalışma hayatında da tesettürlü hanımların giyeceği tesettür giyim ürünleri ile şık ve bakımlı görünmesi bunun yanı sıra çalışma hayatını aksatmayacak şekilde rahat olması mümkündür. Örneğintesettür gömlek tunikler iş hayatının vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Öyle ki tesettürlü olmayan hanımların da ilk tercihleri arasında yer almaktadır. Birbirinden güzel desenler, düz veya asimetrik kesim tesettür tunik gömlekler hem tesettür giyim kriterlerini karşılamakta hem de günün modasını yansıtmaktadır.

Unutmayın bu değerlendirmeler tamamen sizin zevkinize ve içinde kendinizi nasıl hissettiğinize bağlıdır. Üzerinize giydiğiniz kıyafetler ancak sizin tesettür giyim kriterlerinizi karşılıyor ise içinde huzurlu vakit geçirebilirsiniz. Siz değerli müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet veren Tunikcizade firması bu anlamda bir çok talebi karşılamaktadır.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.